Corona Update 12 januari 2021

Alle examens t/m 9 februari zijn uitgesteld. Alle examens van 20 januari tot 9 februari vallen onder dezelfde uitstelregeling als de eerdere regeling.

Wanneer kun je alsnog examen doen:
We kunnen een nieuw examen reserveren, zodra je aanvraag door het CBR wordt vrijgegeven. Dit gebeurt stapsgewijs, op je oorspronkelijke examendatum. 
Zodra dit mogelijk is, nemen we direct contact met je op. We proberen iedereen zo spoedig mogelijk aan een nieuw examen te helpen. Houd er rekening mee dat je in totaal 8 tot 10 weken vertraging zult hebben, ten opzichte van je oorspronkelijke datum.

Opnieuw inboeken kan dus een aantal uur na je oorspronkelijke examendatum en -tijd.

Wat als je theorie is uitgesteld?
Als je theorie is uitgesteld door de lockdown, dan kun je ook vanaf een aantal uur na je oorspronkelijke theorie-examen gratis een nieuw examen inplannen op cbr.nl.
Stuur vervolgens een WhatsApp bericht naar ons met de nieuwe theorie datum. Dan zoeken wij een nieuwe praktijkdatum die aansluit op je theorie. Ook dat is zonder extra kosten.
Whatsapp: Klik hier

En hoe zit dat financieel?
Alle door ons ontvangen (aan)betalingen, blijven uiteraard gewoon geldig. Hiervan hebben we bijvoorbeeld je rij-examen al betaald aan het CBR. Een uitgestelde cursus bij ons en een uitgesteld examen bij het CBR, hoeft dus niet nogmaals betaald te worden. Wij nemen de kosten van de uitgestelde cursus voor onze rekening en het CBR doet hetzelfde voor je examen.

Heb je vragen, neem dan bij voorkeur contact op via WhatsApp of telefonisch op 085-0470669
We vragen je begrip voor een langere reactietijd.