Utrecht
ma - za : 08:00 - 21:00

Gratis Theorie

De theorie leren doe je gratis, bij Rijschool-scooter.nl.

Als je hieronder de online theorie of het boekenpakket besteld, krijg je een waardebon van € 29,-. Deze kun je gebruiken bij het bestellen van een praktijk dagopleiding. Zo krijg je de kosten van de theorie weer terug.

Boeken worden binnen 24 uur verzonden, de prijs is inclusief verzendkosten van PostNL. Voor een online account krijg je binnen enkele uren een inlogcode toegestuurd.

Let op! Voordat je deel mag nemen aan het praktijkexamen, dien je het CBR bromfiets theorie-examen te hebben gehaald. Gezakt voor de theorie? Wisselen naar een latere praktijkexamen datum kan kosteloos tot 10 dagen van tevoren.

Stappenplan:
1. DigiD aanvragen op digid.nl (als je die nog niet hebt)
2. Theorie examen aanvragen op mijn.cbr.nl (let op, er zijn nep-websites in de omloop)
3. Praktijkcursus inplannen op www.rijschool-scooter.nl/inplannen (zorg dat er minimaal 10 dagen tussen de theorie en praktijk zit, voor het geval dat je zakt voor de theorie)
4. Afspraak maken bij het gemeentehuis, voor het aanvragen van het rijbewijs (vanaf 2 uur nadat je geslaagd bent, kun je het al aanvragen)


Vaste data: 
De beschikbare datums op deze website zijn beschikbaar en gegarandeerd. We doen niet aan misleidende "voorkeursdata" en dergelijke.

Plan op tijd je dagcursus!!
Wisselen naar een eerdere/latere datum kan gratis tot 10 dagen van tevoren.